El Teatre Clavé inicia els cursos de sensibilització amb bones sensacions


El Teatre Clavé de Tordera ha engegat durant el mes de setembre els cursos de sensibilització artística, uns cursos que van destinats als més petits, nens i nenes d’entre 3 i 6 anys. La Fanny Masero, coordinadora dels cursos de sensibilització, explica en què consisteix aquest projecte.

Teatre 1

Els cursos de sensibilització van començar la setmana del 17 de setembre i tenen la mateixa durada que el curs escolar. Aquest projecte de sensibilització artística, que busca apropar als més menuts a les diferents disciplines i fer que puguin escollir lliurement quina és l’especialitat que més els agrada i on es troben més a gust, està dividit en quatre cursos diferents tal com ho explica la seva coordinadora.

Teatre 2

Els cursos de sensibilització estan dividits per trimestres. Durant els tres primers cursos es busca que els nens i nenes tinguin una experiència més global, mentre que a S3 cada trimestre es treballa una disciplina diferent. A més també es vol apropar a les famílies tot allò que nens i nenes fan al teatre amb una demostració a final de curs i amb tallers els caps de setmana.

Teatre 3

El període de matriculació als cursos de sensibilització encara roman obert. Per a més informació poden dirigir-se al Teatre Clavé, enviar on correu electrònic a clave@teatreclave.cat o trucar al 93 765 05 72.