La parada de fruita i verdura a la plaça de les cols obrirà els dimecres matí i tarda


L’Ajuntament de Tordera, en una iniciativa promoguda per la regidoria de Pagesia, juntament amb la Xarxa de Productors Ecològics de la Tordera (XAPET), impulsa una parada a la plaça de les Cols.

Fins ara, s’instal·lava tots els dimecres a la tarda i els dijous al matí. A partir d’ara, la parada s’instal·larà només un dia, dimecres, mati i tarda.
Així, durant tot el dia es podrà trobar a la plaça del centre vila algunes parades de productes ecològics i de proximitat, especialment de fruita i verdura. Ho explica el regidor de Pagesia, Carles Aulet.

aulet plaça cols 1

La iniciativa, persegueix un doble objectiu: promoure la venda de productes de proximitat i qualitat, i d’altra banda, dinamitzar el centre vila amb noves propostes comercials, tot recuperant l’ús que antigament havia tingut la plaça de les Cols.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca