Aquest proper cap de setmana el CFTordera buscarà la segona victòria de la temporada i el sènior femení del CEEB Tordera inicia curs


Les competicions esportives dels primers equips torderencs segueixen endavant. De fet, aquesta setmana el sènior femení de la segona catalana alçarà el teló de la seva temporada a la pista del CE Onyar diumenge a les 17:00h de la tarda. Precisament un rival que porta molts mals records per les jugadores torderenques, ja que el conjunt gironí va ser l’equip que les va guanyar en un dels últims partits de la lliga regular que va condemnar a les del CEEB a no poder pujar directament de categoria i que va acompanyar el serial de comunicats, denúncies i resolucions per una errada a l’acte d’aquell enfrontament. Tot això ja és aigua passada i l’equip verd reforçat aquest estiu, buscarà començar amb bon peu l’any.

Pel que fa al primer equip del CFTordera buscarà la segona victòria de la temporada en aquesta tercera jornada de lliga de la tercera catalana. Visiten el camp del Sauleda, un equip que ha pujat aquesta temporada. Marc Moles segon entrenador de l’equip torderenc ens explicava com serà el proper rival.

Moles previa sauleda

El partit serà dissabte a les 16:00h i el podreu seguir íntegrament per Ràdio Tordera.