L’equip d’esports de Ràdio Tordera inicia la temporada apostant novament per l’esport local i base


Coincidint amb l’inici del curs escolar, Ràdio Tordera va posar en marxa ahir dimecres la nova programació de tardor-hivern-primavera. Un dels continguts que novament seran presents dins de la graella de l’emissora seran els esports, que una temporada més, es continua apostant per la proximitat, difusió de les activitats i moviment del dia a dia de les entitats esportives torderenques i les retransmissions d’alguns dels primers equips torderencs durant el cap de setmana. Albert Sabater director gerent de la ràdio explica que cada vegada més hi ha més interès pel contingut esportiu.

Sabater esports 1

Enguany, degut a la coincidència dels horaris dels primers equips de futbol, bàsquet femení i hoquei patins quan juguin a casa, dissabte tarda, des de la ràdio s’han hagut d’ajustar horaris i manera de fer. Ens ho explica Albert Sabater.

Sabater esports 2

El programa dels Show dels Esports amb en Joan Martín al capdavant també va arrencar ahir la cinquena temporada diària amb noves seccions, nous col·laboradors i la mateixa essència del seguiment de l’esport torderenc de dilluns a divendres de 20 a 21:00h del vespre.