IniciNoticiesEsportsEls germans Lucea aconsegueixen la segona posició al campionat de rem de...

Els germans Lucea aconsegueixen la segona posició al campionat de rem de Catalunya en la categoria cadet

En Sergi i en Xavier Lucea són dos germans que practiquen rem des de fa 4 anys. Tot i que la seva introducció a aquest esport va ser totalment espontània, entenent el rem com a una manera de mantenir-se en forma durant l’estiu i lluny de tenir la competició com a principal objectiu, els germans Lucea van introduir-se a la lliga catalana des del primer any, i no van tardar gens en començar a competir. Ells mateixos expliquen els seus inicis en el món del rem:

lucea 1

Tot i que no ha estat una temporada fàcil per ells, ja que han estat frec a frec amb altres competidors, la seva trajectòria dins el món del rem de competició ha avançat tant que a dia d’avui han arribat a proclamar-se segons classificats a nivell català en la categoria cadet masculí. Els germans Lucea han explicat la seva experiència en aconseguir aquest títol a l’equip d’esports d’aquesta emissora:

lucea 2

Tot i que el seu futur a partir d’ara és incert, fins al moment tant en Sergi com en Xavier tenen ganes i il·lusió per afrontar nous reptes en el món del rem, i volen seguir millorant els seus propis rècords, encara que possiblement compaginant-ho amb alguna altra modalitat esportiva.

lucea 3

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, ens mantindrem atents als moviments esportius dels germans Lucea per tal de no perdre’n detall.

ÚLTIMES NOTÍCIES