IniciNoticiesPolíticaL’ajuntament de Tordera aprova la pròrroga del contracte de transport escolar per...

L’ajuntament de Tordera aprova la pròrroga del contracte de transport escolar per 1 any

L’ajuntament de Tordera va aprovar en el darrer ple la pròrroga del contracte de transport escolar, gestionat per l’empresa Autocars Barrera. La pròrroga només serà per un any més. Durant aquest temps, el govern municipal es compromet a enllestir les bases del concurs d’adjudicació del servei. Ho explicava l’alcalde de Tordera, Joan Carles García.

Transport escolar 1

La pròrroga del contracte es va aprovar amb 10 vots a favor, 1 vot en contra i 4 abstencions. El regidor del PP, Xavier Martin va donar suport a la proposta davant el fet que la pròrroga és només d’1 any.

pp transport

El regidor de Som Tordera, Salvador Giralt va ser molt crític amb com s’havia gestionat l’acord amb Autocars Barrera pel servei de transport escolar. Giralt va criticar que des del 2006, el govern municipal, no hagi tingut temps per preparar el plec de clàusules i les bases del concurs.

som transport

El regidor del PSC, Rafa Delgado va explicar que a vegades la paciència porta a tenir millors resultats en l’adjudicació definitiva, i que esperen que així sigui. Els socialistes confien que el concurs d’adjudicació es faci per a finals d’any.

psc transport

El regidor d’ERC-Gent de Tordera, Xavier Pla també va ser crític en recordar la mala gestió del servei i que durant l’any passat s’hauria pogut fer la licitació.

erc transport

Joan Carles Garcia va recordar que les bases obren la possibilitat de fer una pròrroga de 4 anys, però que es decideix fer només 1 any per accelerar el procés. Garcia també va informar sobre el col·lapse de l’oficina de contractació del consistori.

alcalde transport

El punt es va aprovar favorablement amb el vot de PdeCAT, PP, PSC i el Regidor Villaro, l’abstenció d’ ERC-Gent de Tordera i el vot en contra de Som Tordera. El curs escolar 2018-19 donarà el seu tret de sortida el dimecres 12 de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES