IniciNoticiesPolíticaL’ajuntament de Tordera es planteja demanar millores al govern espanyol per millorar...

L’ajuntament de Tordera es planteja demanar millores al govern espanyol per millorar el tram de la N-II entre Tordera i Maçanet

Després de que l’antic govern espanyol encapçalat per Mariano Rajoy descartés la possibilitat de millorar el tram de carretera de la N-II entre el termes municipals de Tordera i Maçanet, des de l’ajuntament de Tordera es torna a obrir l’oportunitat de tornar a demanar una millora en aquesta zona de la N-II amb el recent canvi de govern a Madrid. El projecte consistiria en desdoblar aquest tram de via i connectar-lo amb l’autopista. L’alcalde de Tordera, Joan Carles García, explica per quins motius aquest projecte podria fer-se tot i haver estat aturat en el seu moment.

Tall alcalde N-II

Tot i aquesta possibilitat des de l’ajuntament es té present que amb l’actual govern espanyol no es podran dur a terme les millores del tram de carretera de la N-II entre Tordera i Maçanet, ja que al ser un govern que en un principi tindrà poca durada ja s’ha avisat que en aquests moments no hi ha intenció de iniciar projectes a llarg termini. 

ÚLTIMES NOTÍCIES