El Cercle d’Història de Tordera prepara la conferència de festa major per el proper dilluns


El Cercle d’Història de Tordera organitza, aquest proper dilluns 13 d’Agost a les 19:00h de la tarda, una conferència dins dels actes de la programació de la Festa Major 2018. L’entitat torderenca prepara, a la Biblioteca de Tordera, Indians de terra endins i americanos a la costa, una conferència que farà una comparativa de casos entre Tordera i la població de Lloret de Mar.

La conferència serà a càrrec dels historiadors lloretencs Marina García Carbonell i Xavier Orri.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca