L’Associació La Nostra Dansa ofereix avui una audició de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles i dissabte balls tradicionals


L’associació sardanista la Nostra dansa ha organitzat com ja és habitual, per aquest estiu, diverses audicions de sardanes i el curset per aprendre’n. A més, cada divendres  i dissabte la música de cobla i la tradicional té un lloc a través dels actes que se celebren a la plaça de l’Església.

Per aquest divendres 10 d’Agost, la Cobla Principal de Banyoles actuarà interpretant les següents sardanes: El llac per joguina de Manel Saderra i Puigferrer; Arenys de Munt de Ricard Viladesau i Caner; Aires Amerencs de Pere Fontàs i Puig; Baixant de la font del gat d’Enric Morera i Viura; 30 anys a sac d’Enric Ortí i Martín; Festeig de Ricard Viladesau i Caner; A saltar de Pau Marons; Colla Roca de Jordi Leon i Royo  i, per acabar, La colla dels setze de Franscesc Mas i Ros. L’audició començarà a les 10 de la nit a la plaça de l’església.

Per dissabte continua la programació de balls tradicionals a la plaça de l‘Església de Tordera amb “3 Quarts de Quartet”. L’actuació començarà a les 22:00 hores.