Demà comencen les festes de Les Ferreres


L’Associació de Veïns de Les Ferreres, ja té a punt la celebració de la Festa Major del veïnat. Enguany, començarà demà Divendres i s’allargarà fins aquest mateix Diumenge 12 d’Agost.

Demà Divendres 10, la festa començarà a les 10:00h del matí amb el “Chupinazo d’inauguració”. Una hora més tard, el campionat de futbolí, obert a tothom, donarà pas a l’activitat estrella per tal de refrescar a tots els participants; la “Festa de l’Escuma” al Poliesportiu. De cara a la tarda, les activitats se centraran a l’espai del camp de futbol del veïnat. Una “Gimcana de bicicletes” serà organitzada a les 18:00h, abans del que serà la “Carrera de Sacs” de Les Ferreres, una hora més tard. Finalment, les activitats de divendres conclouran amb un partit de futbol que començarà a les 20:00h del vespre.

L’endemà, la Masia del veïnat és el lloc escollit per reprendre les activitats a les 10:30h de la tarda, on es durà a terme la “Xocolatada Popular”. A les 11:00h del matí, “Concurs de fang i dibuix” al Local Social de l’entitat amb animació infantil i un vermut per als més joves. A les 12:00 del migdia, es durà a terme la “Gimcana infantil” al Poliesportiu. A la mateixa hora, començarà el “Campionat de Dominó” a la Masia. Durant el migdia, de les 12:30 i fins a les 14:30, l’Associació de Veïns prepara inflables a la piscina de Les Ferreres. Els actes no s’aturen duran la tarda, amb l’animació infantil que acompanyarà als jocs infantils al poliesportiu, a partir de les 18:00h de la tarda. La jornada acabarà amb el tradicional Sopar amb festa inclosa a La Masia. A més, durant aquest acte hi haurà entrega de premis dels diferents concursos. El menú pel sopar tindrà un preu de 15€.

Les festes del veïnat finalitzaran el proper Diumenge 12 d’Agost amb “La Gran Paella” a partir d eles 12:00h del migdia. Des de l’organització recorden que els respectius tiquets es poden obtenir al Restaurant Les Ferreres.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca