Demà comencen les festes de Les Ferreres


L’Associació de Veïns de Les Ferreres, ja té a punt la celebració de la Festa Major del veïnat. Enguany, començarà demà Divendres i s’allargarà fins aquest mateix Diumenge 12 d’Agost.

Demà Divendres 10, la festa començarà a les 10:00h del matí amb el “Chupinazo d’inauguració”. Una hora més tard, el campionat de futbolí, obert a tothom, donarà pas a l’activitat estrella per tal de refrescar a tots els participants; la “Festa de l’Escuma” al Poliesportiu. De cara a la tarda, les activitats se centraran a l’espai del camp de futbol del veïnat. Una “Gimcana de bicicletes” serà organitzada a les 18:00h, abans del que serà la “Carrera de Sacs” de Les Ferreres, una hora més tard. Finalment, les activitats de divendres conclouran amb un partit de futbol que començarà a les 20:00h del vespre.

L’endemà, la Masia del veïnat és el lloc escollit per reprendre les activitats a les 10:30h de la tarda, on es durà a terme la “Xocolatada Popular”. A les 11:00h del matí, “Concurs de fang i dibuix” al Local Social de l’entitat amb animació infantil i un vermut per als més joves. A les 12:00 del migdia, es durà a terme la “Gimcana infantil” al Poliesportiu. A la mateixa hora, començarà el “Campionat de Dominó” a la Masia. Durant el migdia, de les 12:30 i fins a les 14:30, l’Associació de Veïns prepara inflables a la piscina de Les Ferreres. Els actes no s’aturen duran la tarda, amb l’animació infantil que acompanyarà als jocs infantils al poliesportiu, a partir de les 18:00h de la tarda. La jornada acabarà amb el tradicional Sopar amb festa inclosa a La Masia. A més, durant aquest acte hi haurà entrega de premis dels diferents concursos. El menú pel sopar tindrà un preu de 15€.

Les festes del veïnat finalitzaran el proper Diumenge 12 d’Agost amb “La Gran Paella” a partir d eles 12:00h del migdia. Des de l’organització recorden que els respectius tiquets es poden obtenir al Restaurant Les Ferreres.