Les inscripcions pel torneig de 3×3 del CEEB Tordera organitzat per l’empresa Tir Lliure segueixen obertes


Com ja comentavem en darreres sessions informatives, l’empresa esportiva Tir lliure ha organitzat un torneig de bàsquet al nostre municipi pel proper 25 d’Agost, fent així que el CEEB Tordera participi en el que ells anomenen 3×3 Bàsquet Tour, on han participat diferents clubs de bàsquet del territori català.

És la primera vegada que aquesta empresa col·labora amb el CEEB Tordera a la nostra localitat, fet que motiva als jugadors del club, ja que es tracta d’una organització reconeguda i molt ben valorada a nivell de país, amb més de 1500 participants la passada temporada. El torneig que es disputarà al nostre poble disposarà de 6 pistes disponibles per a totes les categories des de PreMini fins a Veterans. Tanmateix, hi haurà una samarreta reversible de regal per a tots els participants, a més de servei de bar, vestuaris i assegurança d’accidents.

Pel que fa a inscripcions, estaran obertes fins al dia 22 d’agost a les 00:00h, o bé fins a arribar al límit de places. El preu serà de 15€ per jugador independentment de la categoria en la qual jugui cada participant.

Per a més informació sobre aquest esdeveniment, podeu contactar via trucada o Whatsapp al telèfon 644 32 62 16 o bé al correu info@sportclickevent.com.