IniciNoticiesComerçEl “Comerç al carrer, Comerç a la fresca” valorat positivament tot i...

El “Comerç al carrer, Comerç a la fresca” valorat positivament tot i la manca de comerços locals

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, juntament amb l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i Tordera Associació de Comerços i Serveis, Taca’t de Tordera, van celebrar una nova edició del “Comerç al carrer, Comerç a la fresca” al nostre municipi el passat divendres des de les 17h fins a les 22:00h. Marçal Vilajeliu, regidor de promoció econòmica, en feia una valoració.

valoracio comerc carrer 1

Tot i que la valoració de l’acte és positiva i es destaca la bona acceptació dels torderencs i torderenques, des de l’Ajuntament es mostren crítics per el treball realitzat a causa de la baixa participació per part dels comerços del poble, ja que la majoria d’estants dels comerciants no eren del poble sinó de les rodalies. Ho explica Marçal Vilajeliu.

valoracio comerc carrer 2

Des de l’ajuntament es mostren partidaris de fer una tercera edició al 2019 del “Comerç al carrer, Comerç a la fresca” tot i que destaquen que s’obrirà un espai per millorar o afegir activitats que engresquin més als comerciants de Tordera a sortir al carrer en jornades com aquestes.

ÚLTIMES NOTÍCIES