IniciNoticiesCulturaAquest Divendres arriba la Festa Major de Sant Daniel

Aquest Divendres arriba la Festa Major de Sant Daniel

Arriben les festes dels veïnats de Tordera. En aquest cas, a partir d’aquest divendres és el torn de Sant Daniel, amb la celebració de les activitats a la Pista Mina de Jalpí.

Aquest proper Divendres, 3 d’agost, arrenca la Festa Major a les 21:30h de la nit amb el 28è Sopar de germanor. L’organització recorda que serà imprescindible portar el tiquet el dia del sopar. Seguidament, a les 23:00h Ball de nit, amenitzat per el grup Arítmics format per Sara Xampeny i Èric Miralbell.  La presidenta de l’Associació de veïns de Sant Daniel, Judit, explica el menú del sopar.

festes st daniel 1

 Segueix la Festa el Dissabte, 4 d’agost, a partir de les 11:00h del matí, amb el Torneig de dòmino a la Pista Mina de Jalpí. Les inscripcions es realitzaran el mateix dia. De cara a la tarda, a les 19:00h, a la Pista Mina de Jalpí, espectacle d’animació infantil Piruleta màgica de la companyia Festamusic. Tot seguit 37è concurs de Disfresses de Sant Daniel per a totes les edats, on hi haurà el lliurament de premis als 1rs i 2ns. Les categories d’enguany es divideixen en:  Individuals de 0 a 8 anys i de 9 en endavant, i categoria en grups de 0 a 8 anys  i de 9 en endavant. A les 22:30h, a la pista Mina de Jalpí, Ball de nit a càrrec del grup Duet de Ball i a continuació, nit de versions amb el grup  Red Shoes.

De cara a Diumenge, 5 d’Agost A les 13:00h, a la Capella de Sant Daniel, missa oficiada per Mossèn Salvador Juanola. Amb la col·laboració de la coral parroquial.  A les 19:00h, a la pista Mina de Jalpí audició d’havaneres a càrrec de la Cobla Montjuïc. A la mitja part, s’oferirà rom cremat a tots als assistents i es farà la proclamació de la Pubilleta i Hereuet de Sant Daniel 2018.  A les 19:00h 10è concurs de Bitlles Catalanes, amb la col·laboració de La Bitlla Atomica. També hi haurà un espai d’explicació i formació al joc de la bitlla per a totes les edats. A les 22:30h, a la pista Mina de Jalpí, Gran ball de nit, a càrrec del de grup Toni Balam. A la mitja part es farà entrega dels premis dels torneig de dòmino.

L’últim dia de celebracions serà Dilluns, 6 d’agost. A les 18:00h, a la pista Mina de Jalpí, Jocs de cucanya, per a petits i grans amb obsequi per als més hàbils, cedits per la Comissió de Festes.  Finalment, de cara a la nit, a les 22:00h, ball fi de festa, amenitzat per l’orquestra Montecarlo. Seguidament, a la mitja part,  Proclamació de la Pubilla de Sant Daniel 2018. També es farà la ja tradicional rifa del Xai. La presidenta explica com obtenir els tiquets per la rifa.

festes st daniel 2

L’organització recorda que el 6 d’Agost hi haurà transport gratuït amb ruta itinerant per la Plaça Lluís Companys, parc de la sardana, Sant Pere i Jalpí i viceversa. L’Horari serà d’anada a les 18:30h i tornada a les 21:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES