La Penya del Bistec es troba ultimant detalls pel torneig de bitlles a la fresca d’aquest estiu


Amb poques novetats respecte els darrers anys, la Penya del Bistec treballa per acabar de lligar els últims detalls del torneig de bitlles a la fresca que es disputa cada estiu a la nostra localitat.

Tot apunta a que el torneig es celebrarà la primera setmana completa d’agost, del 6 al 10 d’enguany, i les inscripcions seran possiblement obertes uns 15 dies abans, sobre el 23 de Juliol aproximadament, per tal de donar temps als possibles participants d’apuntar-s’hi. Tot i això, recordar als interessats en participar al torneig l’èxit d’aquest en els darrers anys, i la rapidesa amb què s’han arribat a esgotar les places en algunes ocasions. D’aquesta manera ens ho explica David Roura:

roura 1

Pel que fa a la base del torneig, es mantindrà l’establerta fins al moment, ja que ha funcionat a la perfecció durant els darrers anys, i des de la penya consta la filosofia de conservar allò que va bé. Com sempre, hi haurà dues categories, dividint els federats dels no federats, premis individuals, per equips, i també en la categoria infantil.

De la mateixa manera que en darreres edicions, en total hi haurà fins a 36 equips, que hauran de comptar amb un mínim de 5 persones i un màxim de 8, aspecte molt recalcat i necessari per tal de poder formar part del torneig, a més de tenir l’edat mínima per participar, 8 anys.

roura 2

David Roura, en nom de tota la organització, parla amb moltes ganes i il·lusió sobre el torneig de bitlles a la fresca d’aquest any, i anima a tothom que pugui a participar per gaudir d’aquest esport tradicional estiuenc de Tordera. Aquestes han estat les seves paraules:

roura 3

I nosaltres que des de l’equip d’esports d’aquesta casa n’anirem fent un ampli seguiment, informant-vos sobre les últimes novetats sobre aquest esdeveniment, sempre des de la 107.1FM.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca