La Penya del Bistec es troba ultimant detalls pel torneig de bitlles a la fresca d’aquest estiu


Amb poques novetats respecte els darrers anys, la Penya del Bistec treballa per acabar de lligar els últims detalls del torneig de bitlles a la fresca que es disputa cada estiu a la nostra localitat.

Tot apunta a que el torneig es celebrarà la primera setmana completa d’agost, del 6 al 10 d’enguany, i les inscripcions seran possiblement obertes uns 15 dies abans, sobre el 23 de Juliol aproximadament, per tal de donar temps als possibles participants d’apuntar-s’hi. Tot i això, recordar als interessats en participar al torneig l’èxit d’aquest en els darrers anys, i la rapidesa amb què s’han arribat a esgotar les places en algunes ocasions. D’aquesta manera ens ho explica David Roura:

roura 1

Pel que fa a la base del torneig, es mantindrà l’establerta fins al moment, ja que ha funcionat a la perfecció durant els darrers anys, i des de la penya consta la filosofia de conservar allò que va bé. Com sempre, hi haurà dues categories, dividint els federats dels no federats, premis individuals, per equips, i també en la categoria infantil.

De la mateixa manera que en darreres edicions, en total hi haurà fins a 36 equips, que hauran de comptar amb un mínim de 5 persones i un màxim de 8, aspecte molt recalcat i necessari per tal de poder formar part del torneig, a més de tenir l’edat mínima per participar, 8 anys.

roura 2

David Roura, en nom de tota la organització, parla amb moltes ganes i il·lusió sobre el torneig de bitlles a la fresca d’aquest any, i anima a tothom que pugui a participar per gaudir d’aquest esport tradicional estiuenc de Tordera. Aquestes han estat les seves paraules:

roura 3

I nosaltres que des de l’equip d’esports d’aquesta casa n’anirem fent un ampli seguiment, informant-vos sobre les últimes novetats sobre aquest esdeveniment, sempre des de la 107.1FM.