IniciNoticiesEsportsL’Athletic Club Tordera Parc començarà aquesta tarda el seu torneig a la...

L’Athletic Club Tordera Parc començarà aquesta tarda el seu torneig a la pista de l’amistat de Tordera

Del 9 al 20 de Juliol es disputarà el Torneig de Futbol Sala l’Amistat organitzat per part del club de Futsal Athletic Club Tordera Parc.

En aquesta competició, s’enfrontaran totes les categories, a més del Sènior, el Cadet i el Juvenil Femení. Pel que fa a la categoria sènior, hi haurà premis pel 1r, 2n i 3r classificats, i seran de 600 € + inscripció gratuïta pel pròxim any, 400 € + sopar al bar restaurant Mundo Familiar i 200 € respectivament. Tanmateix, hi haurà trofeus per als primers, segons i tercers classificats de totes les categories i també pel màxim golejador, el porter amb menys gols encaixats i el millor jugador del torneig.

Pel que fa a preus, per la categoria Sènior seran de 200€, amb uns 50€ de fiança que seran retornats sempre que l’equip en qüestió jugui tots els partits establerts. Fent referència als equips base, el preu serà de 50€.

Els punts d’inscripció pel torneig seran el Pavelló de Tordera, tots els dilluns de 17 a 20h de la tarda, i la botiga Esports Tordera, cada dia de 10 a 13h i de 17 a 20h.

Per a més informació i reserva podeu parlar amb en Yeray al telèfon 627 113 357 o al correu fstorderaparc@gmail.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES