IniciNoticiesRegidoriesLes obres al Camí Ral finalitzaran aquest Juliol

Les obres al Camí Ral finalitzaran aquest Juliol

Actualment el tram central del Camí Ral té seccions diverses al llarg del seu traçat que representen dificultats  de mobilitat per als vianants i vehicles, sigui perquè les voreres són estretes o bé perquè l’estructura de la calçada no permet que la circulació sigui fluida. El projecte proposa regularitzar l’ample de la calçada i ampliar les voreres per millorar els itineraris de vianants, reforçar el caràcter comercial de la zona i crear nous espais públics.

Les obres de remodelació afecten la part central del Camí Ral, al tram comprès entre la cruïlla amb el carrer de Sant Ramon i fins al carrer d’Amadeu Vives. Les obres afectaran també les connexions amb els carrers Folch i Torres, Gaudí i Mas Martí i un tram del Carrer Mes. Les obres del primer tram entre carrer Mes i Folch i Torres finalitzaran aquest Juliol. El regidor d’Obres i Serveis, Carles Aulet assegura que les obres són complicades i que afecten el dia a dia de comerciants i veïns. Aulet confia que aquest Juliol quedin acabades.

aulet cami ral 1

Aulet subratlla que el projecte pretén facilitar el passeig de les persones i un aparcament limitat per fer la compra i després marxar.

aulet cami ral 2

A la part baixa del Camí Ral a la zona de la residència l’Albert i el Carrer Amadeu Vives, Carles Aulet preveu el soterrament dels contenidors i l’ampliació de voreres. Aulet diu que les obres començaran un cop finalitzin les obres del tram de Camí Ral entre Carrer Mes i Folch i Torres.

aulet cami ral 3

El projecte de millora del tram central del Camí Ral preveu la col·locació de diferents elements de mobiliari urbà al llarg del seu recorregut. Als espais públics s’instal·laran zones de descans amb bancs i seients.

A diferents punts de les voreres, atenent al caràcter comercial de la zona, també hi haurà àrees de descans amb seients, papereres i jardineres per garantir la seguretat i delimitar l’espai a nivell entre la vorera i la calçada. El cost de les obres s’ha xifrat en 370.000€, que seran finançats íntegrament pel Programa Xarxa 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES