Xavi Pla és reelegit candidat d’ERC+Gent de Tordera a les municipals de 2019


La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya va escollir el passat divendres,  15 de juny, Xavier Pla i Bancells com a candidat d’ERC + GdT a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

L’objectiu del candidat és teixir una candidatura on s’inclogui gent de diferents àmbits i que tingui la voluntat de servei als vilatans i les vilatanes de Tordera. Pla vol formar un equip compromès i preparat per tirar endavant els reptes municipals de la legislatura vinent.

candidat pla 1

Amb la intenció d’obrir un nou canal de comunicació informatiu i per a rebre noves propostes, ERC té en marxa la campanya “participa dient la teva” on qui ho desitgi pot aportar idees que quedin registrades de forma automàtica a través d’un formulari digital.  Xavier Pla explica que per elaborar el programa electoral, la campanya permetrà abordar les necessitats dels torderencs, a banda d’afegir els compromisos no complerts de 2015.

candidat pla 2

El candidat republicà diu que el fet que les municipals coincideixin amb les europees podria fer desdibuixar el missatge local, però que en el seu cas, es volen centrar a parlar de Tordera. Pla apunta que durant aquests mesos s’hauran de desvelar incerteses sobre els partits i persones que concorreran a les eleccions.

candidat pla 3

Segons ERC+Gent de Tordera, a Xavier Pla l’avalen la millora dels resultats en les eleccions del 2015, passant de dos a quatre regidors. El partit es presenta ara amb l’objectiu de consolidar el creixement obtingut el 21 de desembre, on es van superar la barrera dels 2.000 votants.