Xavi Pla és reelegit candidat d’ERC+Gent de Tordera a les municipals de 2019


La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya va escollir el passat divendres,  15 de juny, Xavier Pla i Bancells com a candidat d’ERC + GdT a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

L’objectiu del candidat és teixir una candidatura on s’inclogui gent de diferents àmbits i que tingui la voluntat de servei als vilatans i les vilatanes de Tordera. Pla vol formar un equip compromès i preparat per tirar endavant els reptes municipals de la legislatura vinent.

candidat pla 1

Amb la intenció d’obrir un nou canal de comunicació informatiu i per a rebre noves propostes, ERC té en marxa la campanya “participa dient la teva” on qui ho desitgi pot aportar idees que quedin registrades de forma automàtica a través d’un formulari digital.  Xavier Pla explica que per elaborar el programa electoral, la campanya permetrà abordar les necessitats dels torderencs, a banda d’afegir els compromisos no complerts de 2015.

candidat pla 2

El candidat republicà diu que el fet que les municipals coincideixin amb les europees podria fer desdibuixar el missatge local, però que en el seu cas, es volen centrar a parlar de Tordera. Pla apunta que durant aquests mesos s’hauran de desvelar incerteses sobre els partits i persones que concorreran a les eleccions.

candidat pla 3

Segons ERC+Gent de Tordera, a Xavier Pla l’avalen la millora dels resultats en les eleccions del 2015, passant de dos a quatre regidors. El partit es presenta ara amb l’objectiu de consolidar el creixement obtingut el 21 de desembre, on es van superar la barrera dels 2.000 votants.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca