Demà darrer dia per demanar ajuts econòmics per a llibres, servei de menjador i transport escolar per al curs 2018/19


menjadorescolarLa Junta de Govern Local ha aprovat la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres, llicències digitals i material escolar adreçats a famílies amb menors a càrrec que cursin segon cicle d’educació infantil, primària o secundària obligatòria, per al curs 2018-19.

També en aquest àmbit s’ha aprovat les bases reguladores de la convocatòria per a la inscripció i per a la concessió de bonificacions per al servei de transport escolar no obligatori per al curs 2018-2019.

Per altra banda, el Consell Comarcal del Maresme també ha obert la convocatòria d’ajuts per al servei de menjador escolar per al curs vinent. Per sol·licitar aquestes ajudes caldrà demanar cita prèvia amb Serveis Socials, trucant al tel. 937642274. El dia de la visita, caldrà que l’interessat porti complimentada la documentació que es demana a les bases i al document adjunt d’informació de la convocatòria. El regidor d’ensenyament, Àngel Pous explica que a Tordera es concedeixen entre 400 i 500 beques menjador.

beques menjador

El període de sol·licitud per a les diferents línies d’ajudes finalitzarà demà dimecres a l’OAC de Tordera. Caldrà presentar les sol·licituds normalitzades i la documentació que es demana a les bases de cada convocatòria.