La delegada de l’Oncolliga Tordera Rosa Maria Ruscalleda ens dóna tots els detalls de la caminada popular de diumenge


WhatsApp Image 2018-06-06 at 08.45.43Aquest proper diumenge la delegació de l’Oncolliga Tordera organitza una nova edició de la caminada popular solidària al nostre municipi. Dins del Show diari de la ràdio la delegada de l’entitat Rosa Maria Ruscalleda ens explica tota la informació necessària per participar-hi.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca