Els alumnes del Consorci per la Normalització Lingüística s’examinen la setmana que ve per obtenir el Nivell intermedi 3 de català, que abans era el Nivell B


catala nivell intermediTordera en directe assisteix a la cloenda de les curs de català nivell intermedi 3 que el Consorci per la Normalització Lingüística que ha contat amb 9 alumnes que ara hauran d’examinar-se per obtenir el que abans era el Nivell B de català.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca