IniciNoticiesCultura L'AJUNTAMENT DE TORDERA CONTINUA AQUESTA SETMANA AMB LA CAMPANYA DE INFORMACIÓ...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONTINUA AQUESTA SETMANA AMB LA CAMPANYA DE INFORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA VERS LES DONES.

En motiu de la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, l’Ajuntament de Tordera continua programant diverses actuacions que es duran a terme fins el 2 de desembre.
Aquestes accions van començar amb l’aprovació d’un manifest en el darrer ple municipal, pel qual el consistori mostrava el seu rebuig contra la violència de gènere.
A banda de l’aprovació del manifest, durant aquesta setmana es repartiran fulletons informatius, pins, cartells i pancartes amb l’objectiu que s’afavoreixi la sensibilització de la població respecte aquesta problemàtica.

Per altra banda, Ràdio Tordera s’afegeix a la causa mitjançant la difusió de falques i amb l’emissió d’una tertúlia amb tots els partits polítics municipals, el proper dimecres.
Els actes finalitzaran el dia 2 de desembre amb un cine fòrum amb la projecció de la pel·lícula sobre aquesta temàtica Te doy mis ojos, al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES