IniciNoticiesCulturaLA REGIDORA DE CULTURA LLIURARÀ AQUESTA SETMANA ELS PREMIS LITERARIS DE SANT...

LA REGIDORA DE CULTURA LLIURARÀ AQUESTA SETMANA ELS PREMIS LITERARIS DE SANT JORDI.

La regidoria de Cultura lliurarà aquest dilluns i dimecres els premis del concurs literari Premis Sant Jordi 2009.

D’una banda, avui a les 8 de la tarda, al Teatre Clavé, es farà el lliurament de premis de les categories juvenil i adults i el premi de la beca Salvador Vendrell. Durant l’acte també es farà la presentació del llibre: Tordera en la primera premsa local i comarcal, de M.Mercè Torrelles, premi Salvador Vendrell 2008. El regidor de cultura, Josep Llorens explica el funcionament de la beca Salvador Vendrell, novetat del concurs d’enguany.

Per altra banda, el dia 22, a les 8 de la tarda, a la biblioteca, es coneixeran els guanyadors dels premis Sant Jordi de la categoria infantil, premi Baron de Carlos, i del concurs de punts de llibre. Al finalitzar el lliurament de premis es farà la presentació del recull Esguards, que inclou els treballs guanyadors de l’edició 2008 dels Premis Sant Jordi. La regidoria de Cultura, com cada any, presentarà els treballs guanyadors d’aquesta edició dels Premis Sant Jordi a la Mostra Literària del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.

Per altra banda, per al dia 25 d’abril es prepara el Concurs de Pintura Ràpida Local, que enguany es celebrarà per Sant Jordi i englobarà els premis Manel Solé i el Premi Brianxa de Pintura Ràpida.

ÚLTIMES NOTÍCIES