IniciNoticiesEsportsAquest proper cap de setmana el CPTordera organitza el Campionat Provincial de...

Aquest proper cap de setmana el CPTordera organitza el Campionat Provincial de Barcelona prebenjamí-iniciació d’hoquei patins

camiponat barcelona hoqueiEl Pavelló Parroquial s’omplirà d’hoquei patins aquest proper cap de setmana, tant el dissabte com el diumenge. El Club Patí Tordera és l’encarregat d’organitzar el campionat provincial de Barcelona Prebenjamí-Iniciació. 12 equips d’arreu de la província disputaran aquest torneig que aplegarà centenars de persones al voltant de l’entorn de la Plaça de la Concòrdia. Ja fa uns dies que els pares de l’equip Iniciació “A” conjuntament amb la junta directiva de l’entitat estan ultimant tots els preparatius per aquest esdeveniment. Ens ho explicava la presidenta del club Carme Vila.

Vila campionat bcn 1

Vila comentava que ja fa unes temporades enrere van al darrere de poder acollir una activitat com aquesta.

Vila campionat bcn 2

Carme Vila es mostrava orgullosa de l’equip Iniciació pel fet d’haver aconseguit aquesta classificació pel campionat de Barcelona. Animava a la gent del municipi que s’acosti al parroquial per poder gaudir d’un tipus d’hoquei molt més net esportivament parlant.

Vila campionat bcn 3

El dissabte els partits començaran a les 9:00h del matí i s’allargaran fins a quarts de 10 del vespre. La competició del diumenge s’iniciarà a les 9:30h del matí, la final del torneig es disputarà a les 17:05h de la tarda i posteriorment es farà l’entrega dels premis.

ÚLTIMES NOTÍCIES