IniciNoticiesComerçArriba per segona vegada a Tordera la Fira del Disc

Arriba per segona vegada a Tordera la Fira del Disc

fira disc coleccionistaEl 27 de maig es farà la segona edició de la Fira del Disc de Col·leccionista a Tordera. Es podrà visitar des de les deu del matí fins les set de la tarda a la Pista de l’Amistat. A part dels abundants expositors vinguts d’arreu del territori aquest any es presenten novetats respecte a l’edició anterior.

Es tracta d’un sector que està vivint un moment dolç a Catalunya i Espanya, ja que les vendes de discos de vinil ha crescut més d’un 250% des de 2007. L’Ernest Robert, organitzador de la Fira del Disc de Tordera, ha dit que el disc de vinil és un format que ha renascut i que actualment toca totes les edats. Robert detalla les novetats i activitats d’aquesta 2a edició.

fira del disc1

A part de les parades de discos i marxandatge, durant tot el dia hi haurà actuacions de discjòqueis i grups que punxaran música de diferents estils. L’Ernest Robert valora positivament la fira de l’any passat però creu que aquest 2018 l’edició serà millor i tindrà més bona rebuda per la gent gràcies a diferents característiques gairebé úniques.

fira del disc2

A més, hi haurà servei de bar i es faran diferents sortejos entre els visitants a la fira.

ÚLTIMES NOTÍCIES