IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera presenta un recurs al comitè de competició de la...

El CEEB Tordera presenta un recurs al comitè de competició de la FCBQ per una errada que es va produir durant el partit de diumenge

ceeb basquetSegons ha informat la mateixa entitat torderenca, des de la direcció esportiva del club van presentar ahir dilluns un recurs al comitè de competició de la Federació Catalana de Basquetbol per una errada a l’acta del partit d’aquest passat diumenge on el sènior femení del CEEB, que es jugava pujar de categoria. L’error es produeix a partir del minut 7 de l’últim quart quan el CE Onyar entra en bonus a l’acumular quatre faltes en aquell període cosa que faria disposar de dos tirs lliures a l’equip torderenc cada vegada que rebés una falta. Els auxiliars de taula no ho comuniquen a l’àrbitre, ni ho senyalitzen amb la bandera vermella de faltes ni al marcador electrònic. L’errada es fa notòria quan s’arriba als últims tres segons de partit, l’equip visitant comet falta personal sobre Lídia Magro i, després del temps mort demanat per l’equip local, aquest conjunt fa un servei de banda quan haurien d’haver disposat de dos tirs lliures. Marc Alonso entrenador del sènior femení va explicar ahir al vespre dins del Show dels Esports les proves que han presentat.

Alonso recurs 1

Alonso comentava que des del club torderenc es troben oberts a qualsevol resolució final que pugui decidir el comitè però es partidari de dues opcions; repetir el partit sencer o repetir els últims tres minuts.

Alonso recurs 2

L’equip femení torderenc va perdre d’un punt 55-56 el partit de diumenge, un marcador que va impossibilitar el campionat de lliga i l’ascens directe a primera catalana. Aquest proper cap de setmana ja es celebrarà la final a quatre de la categoria de segona catalana. El CEEB Tordera espera que el recurs prosperi en les properes hores i pugui tenir alguna resposta clara el més aviat possible.

ÚLTIMES NOTÍCIES