IniciNoticiesRegidoriesTordera se suma a la XIX Setmana Sense Fum sota el lema...

Tordera se suma a la XIX Setmana Sense Fum sota el lema “Viu a sac, sense tabac”

dia sense tabacLa Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera participa de la Setmana Sense Fum duent a terme diverses activitats. L’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l’hàbit de fumar, i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Durant tota la setmana, a l’hora del pati tallers de prevenció dins del programa PICSES als instituts de Tordera. El Divendres 25 de maig hi haurà una Parada informativa i de prevenció sobre el tabaquisme al Parc del Gran Prix a les 16:30h i al Parc d’Inditex del veïnat de Fibracolor a les 17:30h, a càrrec del CAP de Tordera i la tècnica de drogodependències. El dijous 31 de maig a la tarda es faran activitats de prevenció al Casal de joves.

La regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés, creu que les activitats pretenen sensibilitzar sobre les conseqüències de fumar.

setmana sense fum

A més a més, es durà a terme al municipi una acció comunitària de prevenció i conscienciació sobre l’hàbit de fumar. Amb el programa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya “Entorns sense fum”, es senyalitzaran zones lliures de fum al municipi: equipaments i dependències municipals, com ara a la Biblioteca i els Poliesportius, zones públiques i parcs infantils, i també a les entrades i sortides dels centres escolars del municipi.

Per multiplicar l’impacte social d’aquesta campanya de sensibilització i assolir el repte de superar la gran repercussió de campanyes anteriors, a més, podeu fer-ne difusió a través de webs municipals, mitjans locals de comunicació i xarxes socials. Compartiu fotos de la campanya! a facebook, twitter o instagram amb el #ssfcat18 i #unfollowtabac

ÚLTIMES NOTÍCIES