A Hortsavinyà es prepara un itinerari Musicalitzat el 27 de maig


itinerari musicalitzatMés que pensar i entendre, la música ens ajuda a sentir… i un itinerari amb música ens ajuda a obrir els sentits i gaudir de la natura d’una altra manera, ens ajuda a callar i escoltar, a deixar-nos portar per l’emoció del moment, i per tant, connectar amb l’entorn a través d’una experiència més sensorial que intel·lectual.

En aquest context i en motiu del Dia Europeu dels Parcs, el Centre d’Informació d’Hortsavinyà, junt amb alguns músics locals, proposa fer gaudir als visitants d’un itinerari pel bosc, a través de la música. Durant el recorregut els músics ens sorprendran en alguns dels punts d’interès del recorregut i junt amb ells descobrirem aquests racons, d’una manera diferent.

  • 10:00 Obertura Centre d’Informació d’Hortsavinyà.
  • 11:00 a 13:00 Itinerari Musicalitzat
    (Inici de l’itinerari al Centre d’Informació)
  • 13:00 Vermut musical a Hortsavinyà amb el  grup local de versions The Sun Cats.
  • Qui vulgui pot dur el dinar i fer pícnic. També es serviran tapes i begudes al Centre d’Informació (preu segons consumició) .

Per participar d’aquesta activitat cal reserva prèvia.
Per a més informació i inscripcions a Can Pica: 937630858 o a canpica@canpica.com

Persones amb mobilitat reduïda podran gaudir d’aquesta activitat en alguns dels punts de l’itinerari accessibles en cotxe. Informeu-vos a Can Pica.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca