El CFTordera comença a preparar el casal d’estiu amb l’objectiu principal de recuperar l’essència dels primers anys


campus estiu futbolEl Club Futbol Tordera ja està treballant amb l’organització del casal d’estiu 2018. Una activitat que sempre ha tingut una bona resposta de participants i inscrits de les categories inferiors de l’entitat. A més a més, enguany es vol recuperar l’essència dels primers anys que el club organitzava aquest tipus de campus. Descarten la proposta d’un casal d’estiu massa tècnic i elitista per un projecte més proper i recreatiu d’acord amb la demanda dels pares i jugadors dels últims anys. Narcís Barrera membre de la junta directiva del CFTordera ens comentava aquest canvi.

Barrera campus estiu 1

En total el casal d’estiu tindrà una durada de set setmanes i començarà el dilluns 25 de juny fins al divendres 10 d’agost. Hi ha la possibilitat d’apuntar-se per setmanes i dins de la planificació esportiva es mesclen aspectes futbolístics amb altres activitats polivalents que han de permetre la millora tècnica del futbol. Ens ho explicava en Narcís Barrera.

Barrera campus estiu 2

Les inscripcions ja són obertes i per a més informació us podeu adreçar en horaris de tardes a les oficines del club ubicades al Camp Municipal d’Esports.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca