Ràdio Tordera – Tordera acollirà la proclamació del pubillatge del Maresme, dissabte, 26 de maig

Tordera acollirà la proclamació del pubillatge del Maresme, dissabte, 26 de maig


pubillatge comracalTordera acollirà el proper dissabte, 26 de maig, la proclamació del pubillatge comarcal del Maresme 2018. Els candidats comarcals que participin faran les proves teòriques durant al matí a la Biblioteca. A les 17:30h tindrà lloc una cercavila amb els gegants de Tordera i els representants del pubillatge des de la plaça Lluís Companys fins a la plaça de l’Església. En aquest punt, tindrà lloc la proclamació de la nova pubilla i hereu del Maresme. 

L’acte de la tarda servirà també per acomiadar els representants comarcals 2017, entre ells la torderenca Cristina Agell, pubilla del Maresme. La regidora de festes, Sílvia Català explica els motius que porten a Tordera ha organitzar la proclamació.

pubillatge comarcal 1

Aquesta no és la primera vegada que Tordera acull un certamen de títol de pubillatge. Al 2003 Tordera va ser escenari de l’elecció del pubillatge de Catalunya en un acte que va aplegar centenars de persones al parc de la Sardana. Català confia que la proclamació compti amb la participació i assistència de tots els torderencs i torderenques.

pubillatge comarcal 2

Com en cada certamen de pubillatge de títol, la proclamació finalitza amb un sopar amb tots els participants. Per aquest motiu, l’organització demana que tots els representants de municipis participants que vulguin assistir, s’inscriguin al formulari a www.tordera.cat , on també podran consultar més informació sobre el sopar de cloenda.