A les píndoles d’opinió en Miquel Pujol va trobar a faltar més caliu a l’aplec de Sant Ponç, mentre que en Xavi Serra reflexiona sobre la conducta al volant de joves i grans


sant ponc 2018A les píndoles d’opinió d’avui en Miquel Pujol ens fa balanç de l’aplec de Sant Ponç d’enguany, mentre que en Xavi Serra reflexiona al voltant de la notícia d’un avi de 88 anys que ha estat enxampat conduint 180km/h amb el permís caducat.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca