IniciNoticiesRegidoriesAquest 2018 s’impulsarà el projecte “Pis Solidari”

Aquest 2018 s’impulsarà el projecte “Pis Solidari”

toñi garciaEl pressupost municipal 2018 incorpora en l’àmbit de l’habitatge un nou projecte anomenat El Pis Solidari i impulsat per la regidora socialista Toñi Garcia.

Aquest és un projecte que tracta de cedir un pis, de forma d’estada temporal, a aquelles famílies que han passat pel procés de desnonament. Les famílies seran reubicades en aquests pisos, que es poden compartir, mentre no els arriba el pis on podran viure durant més temps. D’aquesta forma, es busca que les famílies puguin continuar els seus hàbits habituals fent vida dins aquest habitatge després del desnonament, intentant disminuir  les situacions d’ansietat que poden provocar aquests casos, tant en adults com en infants. A més, durant el temps en aquest primer pis, la família comptarà amb el suport d’un educador social. Així ho explica la regidora Toñi Garcia.

Pis solidari

El projecte El Pis Solidari, inclou la ubicació dels pisos dins de la població, amb la qual cosa els desplaçaments i les activitats de la família serà facilitada trobant-se d’una forma més propera al municipi.

Tot i aquest nou projecte, també es denuncia els “pals a les rodes” que s’estan posant des de les entitats bancàries i les administracions públiques per facilitat l’accés als pisos socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES