Demà dimarts es celebrarà la diada de l’esport escolar que es va haver de suspendre per l’avís de vent


diada esport escolarAmb alguns canvis al guió, demà dimarts 17 d’abril, els alumnes de primària de tots els centres d’ensenyament de Tordera celebraran la diada de l’esport escolar. Aquesta activitat s’havia de celebrar pel mes de març però per un avís de vent de Protecció Civil, els organitzadors van ajornar l’activitat. Blanca Forts mestra d’educació física de l’escola Ignasi Iglesias, ens explicava els possibles canvis que hi hauran per demà amb la principal novetat de la no participació dels alumnes de secundària.

Forts diada 1

Forts ens recordava que l’objectiu principal de la diada és fomentar la convivència i els valors de l’esport a través de la col·laboració entre els diversos alumnes dels centres d’ensenyament sense donar importància a la competició. La mestre de l’escola Ignasi Iglesias recordava la planificació prevista per demà.

Forts diada 2

Els organitzadors recorden que la jornada serà en horari escolar i en cas de mal temps s’ajornaria definitivament pel curs vinent.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca