IniciNoticiesEsportsEl torderenc Àlex Arellano aconsegueix el sots-campionat d’Espanya de cros per federacions...

El torderenc Àlex Arellano aconsegueix el sots-campionat d’Espanya de cros per federacions i finalitza 21è classificat individual estatal

alex arellanoUna nova història d’èxit per l’esport torderenc i una nova promesa del municipi a tenir en compte. L’atleta de 21 anys Àlex Arellano va aconseguir fa setmanes enrere el sots-campionat d’Espanya per federacions amb Catalunya i el 21è lloc individual de la prova estatal. Unes fites que són més que destacables degut a la gran competència i bon nivell que viu l’atletisme català i espanyol. En declaracions a Ràdio Tordera, el mateix corredor, ens compartia la seva experiència dins de la competició.

Arellano cros 1

Ell forma part del Club Atletisme Baix Montseny de Sant Celoni. El torderenc va tenir uns inicis molt especials dins de l’atletisme durant l’etapa dels seus quinze anys. Ell mateix ho explicava ahir al vespre dins del Show dels Esports.

Arellano cros 2

Arellano pensa amb l’estiu ja que al seu calendari esportiu té dues cites importants marcades; el campionat de Catalunya de l’aire lliure d’obstacles dels 5000 i 3000 metres amb el repte d’aconseguir la marca mínima d’Espanya.

ÚLTIMES NOTÍCIES