IniciNoticiesEntitatsEl Fotoclub Tordera organitza la vuitena edició del concurs de fotografia de...

El Fotoclub Tordera organitza la vuitena edició del concurs de fotografia de la fira

concurs fotografia ramL’entitat Fotoclub Tordera escalfa motors per la Fira del Ram 2018. Enguany, es durà a terme el 8è concurs de fotografia de la fira.

El període d’entrega de les fotografies del concurs de la Fira Mercat del Ram s’allargarà fins el dia 4 d’abril. El dia 7 d’abril hi haurà el fallo del jurat, on es decidiran les fotografies guanyadores.

Cada participant podrà presentar al concurs un total de cinc fotografies, que poden ser tant en blanc i negre com en color. Les fotos hauran de ser preses en el recinte del Parc Prudenci Bertrana, que és on es celebra la fira, o bé pels voltants de l’esmentat parc, amb motius que hagin estat instal·lats per a la fira en qüestió, i han de ser d’aquest any 2018 i no podrà ser un fotomuntatge.

L’ entrega es pot fer en mà al mateix ajuntament de Tordera o al local de Fotoclub Tordera al carrer Sant Antoni,9 segon pis.

El lliurament de premis, serà el 28 d’abril al local de l’ entitat, a les 7 de la tarda. Les fotografies s’ exposaran del 8 al 30 d’abril. Es pot demanar informació suplementària per resoldre qualsevol dubte al correu electrònic: concursfotoclubtordera@gmail.com

ÚLTIMES NOTÍCIES