IniciNoticiesPolítica EL PARTIT POPULAR DE TORDERA CRITICA QUE UN ESCRIT DEL BUTLLETÍ...

EL PARTIT POPULAR DE TORDERA CRITICA QUE UN ESCRIT DEL BUTLLETÍ JUVENIL SOCIALISTA “VIA JOVE” POSI EN DUBTE LA LEGITIMITAT DELS SEUS VOTANTS.

El partit popular de Tordera ha mostrat el seu malestar davant la recent publicació del butlletí “via jove” de l’agrupació socialista de Tordera. Segons el president del Partit Popular, Xavier Martin, un article d’opinió d’aquesta publicació posa en dubte la legitimitat del vot de les persones que el dipositen en Mariano Rajoy. El partit popular és conscient, que és tracta d’una opinió personal d’un torderenc, però critica que el PSC de Tordera hagi permès la seva publicació.
Des de la secció local del Partit Popular de Tordera, s’ha reclamat una rectificació pública de l’agrupació socialista demanant disculpes als votants del Partit Popular i en general a tota la població per posar en dubte la legitimitat del seu vot.

Per la seva part, el PSC de Tordera, ha volgut treure transcendència a les declaracions del partit popular. La regidora del PSC, Montse de diego, convida als populars a treballar per Tordera, a través d’altres vies.

La publicació “Via Jove” s’està repartint aquest dies casa per casa, inclòs dins el butlletí del PSC “Diguem-ho tot”.

ÚLTIMES NOTÍCIES