Aquest proper cap de setmana el torderenc David Megias inicia temporada dins del Campionat d’Espanya d’Autocross


david megiasEl torderenc David Megias “Megi” ja ho té tot a punt per endinsar-se aquest proper cap de setmana , a la primera prova puntuable del campionat d’Espanya d’autocross. Fins al mes de novembre, un cop al mes, el pilot es posarà a prova amb els millors corredors d’aquesta modalitat esportiva. En declaracions a Ràdio Tordera, ell mateix explicava el període de temps que porta en preparar el vehicle amb que competirà aquest any.

Megias kartcross 1

Enguany en David només participarà al campionat d’Espanya ja que per motius tècnics, prefereix garantir la bona viabilitat del seu monoplaça en una sola prova.

Megias kartcross 2

En Megi ens compartia les sensacions prèvies que té amb aquesta primera prova de la temporada.

Megias kartcross 3

El torderenc marxarà cap a l’Aragó a Motorland (Alcañiz) a finals de setmana ja que divendres es faran els controls de la documentació del cotxe, dissabte les contrarellotges i el diumenge la final per temps on espera poder estar entre els quinze millors.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca