Aquest proper cap de setmana el torderenc David Megias inicia temporada dins del Campionat d’Espanya d’Autocross


david megiasEl torderenc David Megias “Megi” ja ho té tot a punt per endinsar-se aquest proper cap de setmana , a la primera prova puntuable del campionat d’Espanya d’autocross. Fins al mes de novembre, un cop al mes, el pilot es posarà a prova amb els millors corredors d’aquesta modalitat esportiva. En declaracions a Ràdio Tordera, ell mateix explicava el període de temps que porta en preparar el vehicle amb que competirà aquest any.

Megias kartcross 1

Enguany en David només participarà al campionat d’Espanya ja que per motius tècnics, prefereix garantir la bona viabilitat del seu monoplaça en una sola prova.

Megias kartcross 2

En Megi ens compartia les sensacions prèvies que té amb aquesta primera prova de la temporada.

Megias kartcross 3

El torderenc marxarà cap a l’Aragó a Motorland (Alcañiz) a finals de setmana ja que divendres es faran els controls de la documentació del cotxe, dissabte les contrarellotges i el diumenge la final per temps on espera poder estar entre els quinze millors.