El Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Tordera impulsen un projecte per connectar les empreses amb els serveis de promoció econòmica


Consell Comarcal i Ajuntaments ultimen ara un projecte de treball en xarxa en matèria de promoció econòmica i abocat als àmbits de l’emprenedoria i ocupació. El projecte respon a les necessitats detectades, tant en el Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic del Maresme com en l’estudi sobre “La diagnosi de l’estratègia d’interacció a l’empresa del Maresme”.  Aquests estudis coincideixen en la necessitat de treballar de forma més transversal i col·laborativa amb el sector empresarial privat. Ho explica la consellera responsable, Alícia Rodríguez.

projecte promocio 1

Així mateix, el Servei Local d’Ocupació volen aconseguir que les empreses els visibilitzin com a primer punt de referència en la contractació de persones. La connexió pública-privada espera que generi més oportunitat de negoci i més activitat econòmica als municipis. Rodríguez explica en quin procés es troba el projecte.

projecte promocio 2

Pel que fa a l’emprenedoria, es vol fomentar l’esperit emprenedor a tota la comarca facilitant la creació de nous negocis. La presentació d’aquest projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, serà el mes d’abril coincidint en una jornada adreçada a emprenedors i empresaris del Maresme.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca