Els organitzadors del IX Raid de Tordera fan un bon balanç del cap de setmana i del nivell competitiu de la prova


IX raid hipicDes de dijous passat fins dissabte 10 de març, el Parc Prudenci Bertrana ha estat l’escenari del IX Raid de Tordera. Una prova de resistència de cavalls que s’ha dividit en dues jornades i en cinc recorreguts de diferents distàncies. El dijous es va disputar el circuit de 85km i 160km i dissabte el de 85km, 123km. La campiona del món de raid i primera classificada en el recorregut de 160 km de divendres, Maria Álvarez, en declaracions a Ràdio Tordera, es mostrava satisfeta dels resultats obtinguts, tot i que havia patit més del que tenia previst. Recalcava la bona pista que presenta any rere any l’esdeveniment torderenc.

Alvarez raid 1

Un dels convidats de luxe que ha tingut el IX Raid de Tordera ha estat el seleccionador espanyol, Ignasi Casas. Ell mateix explicava la qualitat i la importància que estava agafant l’activitat del municipi.

Casas raid 2

Joan Rodríguez organitzador i director del Raid de Tordera al finalitzar el cap de setmana, feia un bon balanç de com havien anat les proves i destacava una vegada més les 0 incidències.

Rodriguez raid 3 balanc

De cara al cap de setmana 20-21 i 22 d’abril Tordera acollirà el campionat d’Espanya. Aquest dimecres els organitzadors viatjaran fins a Dubai per acabar de tancar l’acord de participació del xeic i emir de Dubai, vicepresident i primer ministre dels Emirats Àrabs Units, Muhammad Bin Rashid Al Maktum.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca