Segona setmana del Mes de la Salut de Tordera amb tallers, xerrades i cursos per promoure hàbits saludables


xerrada hidratacio mes salutLa regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera organitza, durant els mesos de març i abril, un nou cicle d’activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social. La regidora de Sanitat, Bàrbara Vergés explica els objectiu del cicle d’activitats.

mes salut 1

En aquesta segona setmana d’activitats a partir d’avui i fins dilluns vinent a l’hora del pati dels Instituts de Tordera hi haurà un tallers de “prevenció consum marihuana” dins el programa de PIDCES del Casal de Joves. Demà es farà el curs de seguretat alimentària al Casal de Joves. També dimarts a les 17h a l’esplai de la gent gran, xerrada “Estem ben hidratats? La hidratació i les persones grans. L’aigua és vida”, a càrrec de la tècnica de salut Emma Sureda de l’Agència de Salut Pública Girona Sud. Dimecres, 14 de març a les 19h a la biblioteca es farà un taller de massatge sonor a càrrec d’Alquímia Musicals, adreçat per a adults i cal inscripció prèvia.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca