El regidor de seguretat explica al Tordera en Directe a què es destinaran els fons recaptats amb la campanya solidària que han engegat #pelsvalents


pels valentsTordera en directe parla amb el regidor de seguretat Xavi Martin sobre la campanya solidària #pelsvalents que la Policia Local ha engegat per recaptar fons per les famílies amb nens amb càncer i per contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil que es fa al Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca