IniciNoticiesMedi ambientEL PROGRAMA ESCOLAR VIU EL PARC MONTNEGRE I CORREDOR FINALITZA AMB UNA...

EL PROGRAMA ESCOLAR VIU EL PARC MONTNEGRE I CORREDOR FINALITZA AMB UNA FESTA A HORTSAVINYÀ.

Els dies 24, 25 i 26 de març van tenir lloc a Hortsavinyà tres jornades festives per concloure el programa escolar Viu el Parc al Parc del Montnegre i el Corredor corresponent al curs 2008-09.

Hortsavinyà va interrompre a seva quotidianitat durant tres dies per acollir les festa de les escoles, segona part i cloenda del programa Viu el parc al Parc del Montnegre i el Corredor. Amb bon temps tot i el fort vent que bufava, més d’un miler d’alumnes de cinquè de primària d’un total de 31 escoles provinents dels municipis d’Arenys de Munt, Llinars del Vallès, Mataró, Pineda de Mar, Sant Cebrià deVallalta, Sant Celoni, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra van participar en les activitats que el programa els va proposar. En acabar la roda d’activitats tothom va aprofitar per dinar abans d’enfilar la recta final: l’espectacle de màgia a càrrec del Mag Edgar de la companyia Mag Lari que va sorprendre l’alumnat amb els seus trucs de màgia. Els responsables del programa viu el parc, es mostren sorpresos per la bona acollida dels nens i nenes en aquesta campanya.

Aquesta no és la primera ocasió que la festa de cloenda de la campanya Viu el Parc es celebra a Hortsavinyà, l’any passat el paratge torderenc també va ser l’escenari de la concentració.

ÚLTIMES NOTÍCIES