Les entitats ja poden sol·licitar el seu estand per a la Fira Mercat del Ram


fira ram 2017Un any més, la Fira comptarà amb un espai dedicat exclusivament a la coneixença de les entitats i associacions locals. Tordera és un municipi amb un important teixit associatiu, format per més d’un centenar d’entitats de diferents àmbits: social, esportiu, cultural i de lleure. Donada la importància d’aquest teixit en el paper cohesionador i dinamitzador del municipi, cada any la Fira aplega un bon nombre d’entitats que són presents a la mostra a través dels seus estands o de les activitats populars que s’organitzen en el marc de la Fira. El director de la fira i regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu anima a tothom a participar del certamen.

fira 1

Totes les entitats locals que vulguin participar a la mostra, poden sol·licitar-ho presentant el model normalitzat d’intància a l’OAC de l’Ajuntament fins al 23 de febrer.