Les entitats ja poden sol·licitar el seu estand per a la Fira Mercat del Ram


fira ram 2017Un any més, la Fira comptarà amb un espai dedicat exclusivament a la coneixença de les entitats i associacions locals. Tordera és un municipi amb un important teixit associatiu, format per més d’un centenar d’entitats de diferents àmbits: social, esportiu, cultural i de lleure. Donada la importància d’aquest teixit en el paper cohesionador i dinamitzador del municipi, cada any la Fira aplega un bon nombre d’entitats que són presents a la mostra a través dels seus estands o de les activitats populars que s’organitzen en el marc de la Fira. El director de la fira i regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu anima a tothom a participar del certamen.

fira 1

Totes les entitats locals que vulguin participar a la mostra, poden sol·licitar-ho presentant el model normalitzat d’intància a l’OAC de l’Ajuntament fins al 23 de febrer.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca