L’Associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebra els 40 anys de la seva fundació


sant andreu 40 anysEl passat dissabte 10 de febrer l’Associació de veïns de Sant Andreu va commemorar els seus 40 anys de fundació. Per celebrar-ho durant aquest cap de  setmana s’han organitzat tot un seguit d’activitats per commemorar aquest aniversari.

Dissabte 17 de febrer a les 20:00h, es farà un sopar popular al preu de 15 euros. Els tiquets es poden adquirir al local social i a la farmàcia Tiburcio. Després hi haurà ball a càrrec de Duet Alvamores.

Diumenge continuaran les activitats a les 16:00h amb ballada de sardanes a càrrec de la cobla Palafolls i a les 18:00h exhibició de patinatge artístic a càrrec del Club Patí Tordera. Per finalitzar els actes s’oferirà vino fino tot escoltant un recital de sevillanes a càrrec de la casa d’Andalusia de Blanes. La presidenta de l’associació de veïns, Conxita Rodríguez recorda els difícils inicis de l’entitat.

aniversari st andreu

Les activitats es faran als jardins o bé a la pista del costat del local social.

 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca