IniciNoticiesEsportsXavi Gonzalez es converteix en l'entrenador del CPTordera degut als mals resultats...

Xavi Gonzalez es converteix en l’entrenador del CPTordera degut als mals resultats de l’equip

hoqueiA 10 jornades pel final de lliga de la primera nacional espanyola, el primer equip del Club Patí Tordera es troba en posicions de descens. Una situació delicada la que viu el conjunt torderenc que ha comportat que el fins ara entrenador Sergio Alonso, hagi decidit fer un pas al costat i deixi la responsabilitat al segon tècnic, Xavi Gonzalez amb la missió de salvar l’equip groc i vermell. La presidenta de l’entitat Carme Vila explicava ahir al vespre dins del Show dels Esports, el motiu principal d’aquestes modificacions a mitja temporada.

Vila canvis 1

Feia anys que el primer equip d’hoquei sobre patins no es trobava amb un balanç tant negatiu a la segona competició estatal. Són dotzens de catorze equips amb setze punts, a tres punts de la salvació. L’objectiu de la permanència passa per anar treballant setmana rere setmana sense marcar-se objectius a llarg termini tal i com confirmava la mateixa presidenta.

Vila canvis 2

Carme Vila es mostra esperançada amb aquest canvi d’entrenador i assegura que a dins del vestuari és el que millor que li pot passar en aquests moments. Confia al cent per cent amb tots els jugadors.

Vila canvis 3

L’equip té la primera oportunitat de retrobar-se amb els tres punts aquest proper dissabte a les 19:45h al parroquial amb la visita del CP Vilanova. Des del club demanen el màxim suport possible a la gent de Tordera per capgirar el moment complicat que travessen.

ÚLTIMES NOTÍCIES