IniciNoticiesEsportsTORDERA INAUGURARÀ AQUESTA TARDA EL NOU CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL SITUAL AL CARRER...

TORDERA INAUGURARÀ AQUESTA TARDA EL NOU CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL SITUAL AL CARRER DE L’ AMISTAT. L’ACTE COMENÇARÀ A LES 7 DE LA TARDA I EL PODREU SEGUIR EN DIRECTE PER RÀDIO TORDERA.

Tordera inaugurarà aquesta tarda, a les 7 de la tarda, el nou Centre Esportiu Municipal, situat al carrer de l’Amistat.
El nou centre estarà gestionat per l’empresa especialista en esport “Accura” que ja disposa de més d’un equipament similar a la província de Barcelona. El Centre Esportiu Municipal és un equipament pensat per al benestar i la salut, i a banda de comptar amb una piscina coberta, també reserva espais per a les activitats aquàtiques dirigides, una piscina
de relaxació, zones de sauna, gimnàs, maquinària esportiva i un espai per practicar el cicloindor. A més, el centre es completa amb les zones medicoestètiques, de fisioteràpia i un espai de bar.
El Centre Esportiu oferirà serveis adreçats a totes les edats, des de cursos de natació d’iniciació i perfeccionament, passant per activitats dirigides i de diferen
t intensitat, programes de condicionament físic amb assessor tècnic i programes d´entrenament per a piscina. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recorda que el cost de l’obra és de 4 milions i mig d’euros, i que la gestió de l’equipament anirà a càrrec d’una empresa privada.

El centre esportiu municipal estarà distribuït de la següent manera: A la planta baixa l s’hi troba el vestíbul, els vestidors (dividits en col·lectius i per a abonats), les piscines, la sauna, el bany a vapor, el bar-cafeteria i els magatzems de material aquàtic. La piscina de natació, que compleix mides per a poder-hi dur a terme competicions esportives, és de 25 metres . La planta baixa també disposa d´una piscina especial per a activitats dirigides i una piscina de relaxació amb hidromassatge i elements lúdics.

La planta primera reserva espais per a la sala de fitness, de més de 300 m2, la sala d’activitats dirigides, la sala de ciclisme-indoor, sales medico-estètiques i l’espai reservat per a les oficines de direcció del centre. La primera planta, amb vistes a la zona d´aigües, compta també amb material i maquinària esportiva i és on tindran lloc les activitats com l’aerobic, els steps, ioga o pilates, entre d’altres.

Les instal·lacions del nou Centre Esportiu es completen amb una zona de bar-cafeteria, amb accés independent al Centre, i amb un ampli espai per a aparcaments.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que negociarà amb l’empresa gestora uns preus populars a banda d’acords específics amb col·lectius de la població.La inauguració tindrà lloc el dia 31 d’agost a les set de la tarda, mentre que l’equipament estarà en funcionament l’1 de setembre. L’horari del Centre serà de dilluns a divendres de 7 del matí a 11 de la nit, dissabtes de 9 del matí a 8 del vespre i diumenges de 9 del matí a 3 de la tarda. L’inauguració del centre esportiu municipal serà aquesta tarda a partir de la 7, al finalitzar es servirà un aperitiu per a tots els assistents. L’acte el podreu seguir en directe a la sintonia de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES