El projecte Ignasi Ràdio de l’escola Ignasi Iglesias protagonista avui en el programa “InfoK” de Televisió de Catalunya.


infoK ignasi iglesiasAvui coincidint amb el dia de la Ràdio, s’emet en el programa InfoK de Televisió de Catalunya un reportatge enregistrat la setmana passada amb alumnes de l’escola Ignasi Iglesias per explicar l’introducció dels nens i nenes de l’escola amb la ràdio, a través del projecte ignasiràdio. A banda de gravar a l’escola, també en van enregistrar imatges dels alumnes a Ràdio Tordera.

L’InfoK és el primer i únic informatiu pensat per a nens de tot l’estat. S’emet en directe, de dilluns a dijous, a les 19.30, pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya. Va adreçat a qualsevol persona que estigui interessada a conèixer millor l’actualitat, tot i que, en principi, està pensat perquè el mirin nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

L’emissió del reportatge amb l’alumnat de l’Ignasi Iglesias serà avui a les 19:30h.

El Dia Mundial de la Ràdio 2018 té l’objectiu d’enfortir la diversitat, la pau i el desenvolupament a través de la radiodifusió esportiva. Per tant, “Ràdio i Esport” és el tema que connecta totes les celebracions al voltant del món a través de la perspectiva de tres universos: Pau i desenvolupament a través de la cobertura esportiva; Igualtat de gènere en la cobertura esportiva i Diversitat de la cobertura dels esports i els jocs tradicionals.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca