Els carrers de Tordera s’omplen de gent en la celebració de la rua de Carnestoltes 2018


carnestoltes 2018-2Un any més, la música, la gresca i la bona participació van ser els ingredients perquè el Carnestoltes de Tordera fos un èxit. El temps va acompanyar i més de 500 persones van sortir al carrer disfressats aquest passat dissabte, en una rua que va travessar el poble recorrent tot el Camí Ral fins a la Pista de la Amistat. Per primer any, la rua finalitzava a la pista en comptes de la plaça de l’església. Enguany hi van participar 3 comparses, a més d’altres grups més petits, parelles i alguns individuals. Com ja és tradicional, després de la rua hi va haver xocolatada popular, a càrrec de la comissió de festes, i l’entrega de premis. La festa va acabar amb música a càrrec de l’orquestra Maribel. La regidora de festes, Sílvia Català, es mostrava molt contenta amb la participació al Carnestoltes d’enguany.

balanc carnestoltes

Per altra banda, enguany el temps sí va respectar la rua de Carnestoltes de Barri de Sant Pere, organitzada per l’Associació de Veïns. Desenes de persones es van aplegar als carrers del veïnat i van continuar amb la celebració de la festa de disfresses.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca