IniciNoticiesPolíticaS’aprova una modificació de l’ordenança del clavegueram

S’aprova una modificació de l’ordenança del clavegueram

ple ordinari gener 18En el passat ple municipal, es va aprovar la modificació de l’ordenança del clavegueram. El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu explicava que amb aquesta modificació es vol equiparar el gravàmen de Mas Mora i Sant Daniel amb la resta del municipi. La taxa passarà així doncs a ser de tipus variables del 13’5% sobre el consum d’aigua. Així ho explicava el regidor d’Hisenda Marçal Vilajeliu.

ordenanca clavegueram pdecat

Per part del PP, Xavier Martín hi votava favorablement.

ordenanca clavegueram pp

Des de Som Tordera tot i estar d’acord en el canvi a Mas Mora, destaquen que a Sant Daniel la posada en marxa de la nova depuradora hauria de canviar les taxes i que el cost fos més baix, per tant no caldria modificar la taxa. Salvador Giralt demana un estudi sobre aquest canvi que doni més informació. Per tot això, van votar de forma contrària. Ho argumentava Salvador Giralt.

ordenanca clavegueram somtordera

El PSC, va votar-hi favorablement. Tot i el vot a favor, Rafa Delgado també destaca la manca d’informació des de la regidoria d’Hisenda. Per altra banda remarca que aquesta modificació de l’ordenança eliminarà algunes injustícies respecte les taxes del consum d’aigua. Així ho explicava Rafa Delgado.

ordenanca clavegueram psc

ERC + Gent de Tordera va votar en forma d’abstenció. Ho argumentava el regidor, Xavier Pla.

ordenanca clavegueram erc

El regidor no adscrit, Jose Carlos Villaro va votar a favor de la modificació de l’ordenança del clavegueram.

ordenanca clavegueram villaro

El regidor d’Hisenda, Marçal Vilajeliu va tancar el debat recordant que la proposta equipara la mateixa taxa a tot el municipi i que es premia a les famílies que fan un esforç per estalviar aigua.

ordenanca clavegueram pdecat 2

D’aquesta forma, es va aprovar el punt del dia amb 12 vots a favor, 1 en contra i 4 abstencions.

ÚLTIMES NOTÍCIES