IniciNoticiesRegidoriesS'OBRE EL TERMINI PER SOL·LICITAR LES AJUDES PER A LA REHABILITACIÓ D’EDIFICIS...

S'OBRE EL TERMINI PER SOL·LICITAR LES AJUDES PER A LA REHABILITACIÓ D’EDIFICIS D’ÚS RESIDENCIAL.

La regidoria d’Urbanisme informa que la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge ha obert la convocatòria excepcional de subvencions per a particulars per a la rehabilitació dels elements comuns dels edificis d’ús residencial i dels interiors dels habitatges. En total es destinaran 17’7 milions d’euros per a les subvencions d’obres de rehabilitació.

Les subvencions estan adreçades a les comunitats de propietaris, als titulars d’edificis d’habitatges d’ús residencial per a la rehabilitació d’elements comuns i als titulars d’habitatges per la rehabilitació dels interiors. Els sol·licitants hauran de fer constar en el moment de la sol·licitud el compromís d’iniciar les obres abans de l’1 d’octubre de 2009.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 3 d’abril de 2009. Les sol·licituds s’han de formular en impresos normalitzats i s’han d’adreçar a la Direcció General de Qualitat de l’Edificació i rehabilitació de l’Habitatge (C/ Aragó, 244 , 08007, de Barcelona). Trobareu més informació a la pàgina web www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES