IniciNoticiesComerçL'Àrea de Promoció Econòmica organitza dijous una xerrada sobre vendre més i...

L’Àrea de Promoció Econòmica organitza dijous una xerrada sobre vendre més i millor

cartell_25_generAmb el nom de Les tardes Empresarials i sota la marca de la Ia. Jornada Empresarial celebrada el passat mes de Desembre Les Pimes Avui: Nous Escenaris, nous reptes s’han planificat per al primer trimestre de l’any una sèrie de conferències d’una durada d’entre una hora i una hora i mitja adreçades al teixit empresarial.

Aquest cicle sorgeix de la iniciativa d’empreses i experts en la matèria de col·laborar amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament per aportar el seu know-how com a empresaris, al teixit empresarial del municipi i crear espais de trobada empresarial on compartir experiències, informació i saber fer.

Per al proper 25 de gener s’ha organitzat la següent activitat: Les 7 fases clau per a vendre més i millor a càrrec de Miquel Pino, economista i Mentor de Petites i Mitjanes Empreses. És una presentació àgil, dinàmica i fresca,  on repassa tant els aspectes bàsics com els tècnics de les Claus de la Tècnica de Venda. Marçal Vilajeliu és regidor de promoció econòmica.

marcal formacio

En aquesta conferència podran comprovar, de manera molt visual, els 7 punts que ajudaran a ser millor venedor i consells per portar-los a terme de forma exitosa, aplicables a qualsevol situació on s’ha de persuadir a un potencial client que els nostres productes o serveis són la millor solució per a ell.” Els interessats us podeu dirigir al camí ral,174 o el formulari que trobareu a  www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES